Opinie o gabinecie

Drodzy Państwo,
Jeżeli odwiedziliście nasz gabinet i pragniecie podzielić się opinią o nim zapraszamy serdecznie do jej wpisania poniżej. Liczymy na szczere i obiektywne opinie.

OPINIE  
#16 Etta 2019-07-23 23:44
Hej, osobiście zupełnie zgadzam się z powyższym !


Feel free to visit my page - Natalia: http://heja.mielec.pl/
Cytuj
#15 Gabrysia 2019-07-16 13:08
Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Lucynki
Dodatkową zaletą że wracam do salonu jest przemiła atmosfera
Polecam bardzo ten salon
Cytuj
#14 Iza 2019-06-30 17:07
Miejsce cudowne. Bardzo dużo zabiegów do wyboru. Profesjonalna, a zarazem bardzo sympatyczna obsługa. Miejsce klimatyczne, gdzie można w pełni się zrelaksować. Polecam.
Cytuj
#13 Agnieszka 2019-06-05 12:29
Gabinet kosmetyczny "Centrum Urody" Pani Lucyny Plucińskiej to mieszanka cudownej atmosfery, pięknego wnętrza gabinetu, uroczej osobowości Pani Lucynki oraz profesjonalizmu wykonywanych przez nią usług. To miejsce, z którego wychodzi się w pełni usatysfakcjonowanym. Natomiast stałe dokształcanie się Pani Lucynki utwierdza w przekonaniu, że usługi są wykonywane na najwyższym poziomie. Dlatego wciąż tam wracam z ogromną przyjemnością... Zatem polecam ten gabinet z całego serca, bo to "balsam" i dla ciała, i dla duszy... :-) Agnieszka S.
Cytuj
#12 Marlena 2019-02-10 11:17
Z całego serca polecam gabinet kosmetyczny "Centrum urody". Pani Lucyna zawsze profesjonalnie doradzi jaki zabieg wybrać i dlaczego. Summiennie wykonuje swoja prace. Poza zabiegami można się zrelaksować i odprężyć. Szeroki zakres usług wykonywanych to nastepna pozytywna rzecz w tym miejscu. A Pani Lucyna cały czas się dokształca przez co zwieksza zakres wykonywanych uslug. Polecam wszystkim :-)
Cytuj
#11 Klaudia 2019-02-01 19:56
Do Pani Lucyny chodzę już od dłuższego czasu zabiegi są wykonywane są bardzo profesjonalnie :-) w gabinecie panuje bardzo miła atmosfera. Pani Lucyna ma też ogromne doświadczenie i wiedzę poradzi sobie z każdym problemem. Jestem zadowolona klientka dlatego serdecznie polecam "Salon Centrum Urody":-)
Cytuj
#10 Julia 2018-12-27 12:15
Fantastyczna atmosfera, profesjonalna obsługa, Pani Lucyna z pełnym zaangażowaniem wykonuje swoją pracę :) polecam w 100% i dziękuję za troskę podczas zabiegów :*
Cytuj
#9 Karolina 2018-12-27 12:13
Super salon!:)
Pani Lucynka jest najcudowniejszą osobą, która oddaje się w pełni swojej pracy. Dba o każdą osobę jak i o atmosfere w salonie. Gorąco zachęcam do odwiedzenia Pani Lucynki ;-)
Cytuj
#8 Joanna 2017-10-24 12:52
:-) Polecam , usługi kosmetyczne na najwyższym poziomie. Czas spędzony w gabinecie Pani Lucyny to czysta przyjemność połączona z relaksem dla ciała .
Cytuj
#7 Ania 2017-10-12 11:27
Pełen profesjonalizm!!!!!!!! Pani Lucynka to Anioł nie człowiek:)
Cytuj
Dodaj opinię


Log in or create an account