Opinie o gabinecie

Drodzy Państwo,
Jeżeli odwiedziliście nasz gabinet i pragniecie podzielić się opinią o nim zapraszamy serdecznie do jej wpisania poniżej. Liczymy na szczere i obiektywne opinie.

OPINIE  
#12 Marlena 2019-02-10 11:17
Z całego serca polecam gabinet kosmetyczny "Centrum urody". Pani Lucyna zawsze profesjonalnie doradzi jaki zabieg wybrać i dlaczego. Summiennie wykonuje swoja prace. Poza zabiegami można się zrelaksować i odprężyć. Szeroki zakres usług wykonywanych to nastepna pozytywna rzecz w tym miejscu. A Pani Lucyna cały czas się dokształca przez co zwieksza zakres wykonywanych uslug. Polecam wszystkim :-)
Cytuj
#11 Klaudia 2019-02-01 19:56
Do Pani Lucyny chodzę już od dłuższego czasu zabiegi są wykonywane są bardzo profesjonalnie :-) w gabinecie panuje bardzo miła atmosfera. Pani Lucyna ma też ogromne doświadczenie i wiedzę poradzi sobie z każdym problemem. Jestem zadowolona klientka dlatego serdecznie polecam "Salon Centrum Urody":-)
Cytuj
#10 Julia 2018-12-27 12:15
Fantastyczna atmosfera, profesjonalna obsługa, Pani Lucyna z pełnym zaangażowaniem wykonuje swoją pracę :) polecam w 100% i dziękuję za troskę podczas zabiegów :*
Cytuj
#9 Karolina 2018-12-27 12:13
Super salon!:)
Pani Lucynka jest najcudowniejszą osobą, która oddaje się w pełni swojej pracy. Dba o każdą osobę jak i o atmosfere w salonie. Gorąco zachęcam do odwiedzenia Pani Lucynki ;-)
Cytuj
#8 Joanna 2017-10-24 12:52
:-) Polecam , usługi kosmetyczne na najwyższym poziomie. Czas spędzony w gabinecie Pani Lucyny to czysta przyjemność połączona z relaksem dla ciała .
Cytuj
#7 Ania 2017-10-12 11:27
Pełen profesjonalizm!!!!!!!! Pani Lucynka to Anioł nie człowiek:)
Cytuj
#6 Marek 2017-09-19 14:22
Super salon - świetna obsługa - Polecam!
:lol:
Cytuj
#5 Aneta 2017-09-10 08:37
Do gabinetu Pani Lucynki trafiłam przypadkowo, kiedy jeszcze prowadziła go na Starówce, przy Katedrze i tak już zostało... (a było to pewnie z 10 lat temu). W tzw. międzyczasie dorosła moja córka, która zaczęła również korzystać z zabiegów gabinetu (a i Mężowi zdarzyło się także: :-)).
To, co mnie ujęło u Pani Lucynki, to połączenie profesjonalizmu, z jednoczesnym zachowaniem uczciwości zawodowej. Proponuje zabiegi odpowiednie dla cery, zawsze trafnie. Wciąż się rozwija i szkoli, dlatego też wprowadza nowe usługi w gabinecie, zachęcając klientki do skorzystania z nich - ale zawsze w sposób bardzo subtelny, nienachalny.
Połączenie fachowości i uczciwości - polecam!
Cytuj
#4 Ewa 2017-09-07 18:35
Podczas urlopu w Olsztynie odwiedziłam gabinet Pani Lucyny. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Profesjonalizm potwierdził się już przy rozmowie wstępnej i ustaleniu co będzie wchodziło w zakres usługi. Pani kosmetyczka zaproponowała mi zabiegi, które doskonale spełniły potrzeby mojej skóry. Dodatkowo zostałam zachęcona do skorzystania z drenażu limfatycznego całego ciała. Olsztynianie, macie niebywałego fachowca pod ręką. Zachęcam do skorzystania z wizyty i sprawdzenią tej opinii na własnej skórze. Ewa
Cytuj
#3 Ilona 2017-09-07 18:33
Do gabinetu pani Lucyny trafiłam za namową koleżanki, na codzień mieszkam w Łodzi. Mówiąc szczerze wszystko zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie, począwszy od bardzo eleganckiego i estetycznego wystroju, wyposażenia, urządzeń poprzez ogromny zasób wiedzy, umiejętności i wysoką kulturę osobistą pani Lucyny. Czas spędzony w salonie uważam za bardzo udany i pożyteczny dla mojego zdrowia i urody :-) Bardzo żałuję, że mieszkam za daleko, aby regularnie odwiedzać salon pani Lucyny! Gorąco polecam!
Cytuj
Dodaj opinię


Log in or create an account